Werkzaamheden busstation en omgeving

In 2020 gaat de Centrumvernieuwing ook verder en er staat een hoop te gebeuren. De aannemer is in dit nieuwe jaar gestart met het laatste onderdeel van het Aanpak Verkeersplein: het busstation en omgeving. Om u over de werkzaamheden te informeren bent u van dinsdag tot en met donderdag altijd van harte welkom in het Infopunt aan het Raadhuisplein. U kunt hiervoor een afspraak maken met dhr. E. Huiting via 06-55158361.

U kunt zich  natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!

Inloopbijeenkomst 14 januari 2020
Dinsdag 14 januari is er in het Infopunt vanaf 16.00 uur een inloopbijeenkomst voor omwonenden en later in de avond voor ondernemers. U bent van harte welkom om dan ook langs te komen. Graag informeren we u persoonlijk over alle werkzaamheden en wat dit voor u betekent. Komt u binnenlopen bij het Infopunt op dinsdag 14 januari vanaf 16.00 uur? Thee en koffie staan voor u klaar!

De direct omwonenden en ondernemers hebben persoonlijk een uitnodiging ontvangen voor deze bijeenkomst.

Werkzaamheden busstation en omgeving

De aannemer is in januari gestart met de aanleg van de fietsstraat aan de Navolaan op het stuk tussen de Babbelaer en ingang Oude markt. Op de Navolaan vanaf de huidige viertonde tot aan de Amerikalaan komt aan beide zijden van de Navolaan een fietspad. De parallelweg die er nu ligt zal dan een fiets- en voetpad worden. Daarnaast maakt de aannemer van de viertonde die vlakbij het busstation ligt een voorrangskruising.

Tijdens de werkzaamheden zijn er tijdelijke routes voor auto’s en bussen. Woningen en winkels bij het busstation en het Beneluxplein blijven bereikbaar via een tijdelijke weg. Woningen en winkels aan de Beneluxlaan en de Oude Markt zijn bereikbaar via het Gandhiplein. De werkzaamheden zijn vóór de zomervakantie klaar.