Voorbereidingen Aanpak Verkeersplan fase 3 - omleiding vanaf 26 augustus

Aanpak Verkeersplan - fase 3
Maandag 26 augustus start Avitec met de aanleg van een voorrangskruising op de viertonde aan de Continentenlaan met het Stadshart. Om deze werkzaamheden goed en veilig uit te voeren wordt het verkeer omgeleid via de Atlantislaan.

Deze week is de aannemer Avitec gestart met de voorbereidende werkzaamheden. Om de parkeerplaatsen aan het Geert Teisplein en Lilienthalplein te waarborgen zijn voor de beide parkeerpleinen aparte toegangswegen aangelegd. Klanten en gasten van het centrum en het Theater Geert Teis kunnen tijdens de werkzaamheden nu wel gebruik maken van deze parkeerpleinen. Begin oktober zijn de werkzaamheden naar verwachting afgerond en kunnen we de nieuwe voorrangskruising open stellen.

Aanpak Europaplein-Kiepkörf
Afgelopen week is ook gestart met het vervolg van de herinrichting Kiepkörf plein. De aannemer is gestart met het vervangen van de bestrating. In de komende week van eind augustus gaan de medewerkers van Avitec de verouderde riolering vervangen en gaan ze verder met het vernieuwen van de bestrating.