Verbindingsweg uiterlijk 1 december open

Op de Oude Markt is de aannemer bezig met de laatste werkzaamheden. De verbindingsweg is bijna klaar. Daarom gaat de nieuwe weg vanaf de Oude Markt naar de Hoofdstraat uiterlijk 1 december open. U kunt dan de Oude Markt via de Hoofdstraat en de Navolaan verlaten.

Hoe is de nieuwe route?

Bezoekers van de Oude Markt kunnen, net als voorheen, vanaf de Navolaan de Oude Markt inrijden. Dit is de weg langs het pand van Expert. Met de komst van de verbindingsweg kunnen bezoekers via twee routes verlaten. Voor de richting van Musselkanaal kunt u via de Hoofdstraat het centrum uitrijden. Bezoekers die de andere kant op willen kunnen via de Europalaan het centrum verlaten.


Werkzaamheden

De aanleg startte in september, na de sloop en sanering van de voormalige Vos-locatie. Sindsdien is de grond afgegraven, opgevuld, is de riolering aangepast en is de weg bestraat. Daarna is de bebording geplaatst. De weg gaat nu nog voor de feestdagen open. De overige werkzaamheden die nog moeten gebeuren aan de Oude Markt pakt de aannemer na de opening van de weg verder op. Dit is onder andere het aanplant van bomen en ander groen, de nieuwe verlichting en het aanbrengen van de belijning op de weg.