Wekelijkse update 10 december

Afgelopen week is onze aannemer Avitec bezig geweest het centrum voor te bereiden op de feestdagen. Zo hebben ze voorbereidende werkzaamheden gedaan voor de start begin 2020 van de Aanpak Verkeersplan bij het busstation. Verder maken ze het centrum netjes en bereikbaar voor de feestdagen.

Fietsstraat

De fietsstraat langs het Geert Teisplein is nu open voor verkeer. Auto’s zijn te gast, en mogen in één richting gebruik maken van de fietsstraat. Ze kunnen vanaf het theater Geert Teis richting de Europalaan rijden. Deze week begint Avitec met de flitsparkeerplaatsen langs de fietsstraat waar auto’s een half uur mogen parkeren. Verder zijn ze bezig met het opruimen rond de straat. Zo is het centrum netjes en bereikbaar voor de feestdagen.

Kiepkörfplein

Ook op het Kiepkörfplein worden de laatste puntjes op de i gezet. De boomroosters onder de nieuwe amberbomen, de verlichting, en de rubberen tegels onder het speelkunstwerk moeten aan het eind van de week op het plein te vinden zijn. Zo is het plein sfeervol en levendig tijdens ‘Moonlight Shopping’ op vrijdag 13 december.

Voorbereidingen Aanpak verkeersplan 2020

Ook treft Avitec voorbereidingen voor de werkzaamheden aan de viertonde bij de Continentenlaan in 2020. De vijver is deels gevuld met zand en grond. Dit blijft tijdens de feestdagen liggen, zodat de aannemer begin 2020 een goede ondergrond heeft om de werkzaamheden op uit te voeren. Het verkeer kan er gewoon langs tijdens de voorbereidingen.

Samen maken we werk van het centrum! #centrumvernieuwing