Stremming Continentenlaan 17 t/m 21 augustus

De bouwvak is voorbij, en dat betekent dat de aannemer weer hard aan het werk gaat om het centrum aantrekkelijker te maken. Ook de werkzaamheden aan de riolering gaan door, en daarom is het verkeer op de Continentenlaan de hele week (17 tot en met 21 augustus) gestremd.

De aannemer hervat de werkzaamheden aan de Europalaan. Afgelopen week hebben de stratenmakers een begin gemaakt met het aanbrengen van de stroken van natuursteen op de Europalaan. Daarnaast is er een ploeg begonnen met de zitplekken rondom de bestaande bomen. Er komt namelijk een nieuwe, kleinere betonrand omheen waar toch genoeg zitplekken op te vinden zijn.

Bovendien gaat de aannemer verder met het vernieuwen van de riolering in en om het centrum. Aankomende week is aannemer Avitec bezig met het aanleggen van een nieuwe rioolaansluiting in de Continentenlaan. Daarom is het doorgaande verkeer op de Continentenlaan de hele week (17 tot en met 21 augustus) gestremd. De omleidingen worden aangegeven met borden, en het centrum blijft bereikbaar via onder andere de nieuwe fietsstraat.