Start Centrumvernieuwing Stadskanaal

Wethouder Jan Bessembinders en Roel van der Molen - namens de Centrumwinkeliers Stadskanaal – hielden een korte toespraak. Nadat de contracten door de gemeente Stadskanaal, aannemer Hoornstra en landschapsarchitect Frans Beune waren ondertekend werd vervolgens het projectlogo onthuld, de projectwebsite gelanceerd en het infopunt geopend door middel van het hijsen van de vlag bij de ingang van het informatiepunt.

Ter afronding werd er onder het genot van een hapje en een drankje, georganiseerd door ’t Mingelmouse, nagepraat over de plannen voor het centrum door zo’n 100 aanwezige bewoners en ondernemers die de start van de centrumvernieuwing wilden meemaken.

De plannen staan nog in de kinderschoenen, maar zullen langzamerhand concreter worden. Houdt u vooral deze website en onze pagina's op Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van de plannen en hoe u hieraan kunt bijdragen. In de footer (onderaan de pagina) vindt u ook de actuele openingstijden van het infopunt terug.