Stadskanaal Lokaal: elke maand een nieuw pakket

Bij The Readshop in de Kanaalpassage is het Stadskanaal Lokaal cadeaupakket van maart te bewonderen. Wil je kans maken dit pakket te winnen, ga dan naar de FB-pagina van Centrum Stadskanaal, like, deel en tag iemand en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Deze maand is dit prachtige lekker lezen-cadeaupakket samengesteld door The Read Shop, Primera, Greving & Greving, Santing, Mitra, Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen en Zuzz&Zo. Het cadeaupakket is een initiatief van de centrumwinkeliers. Met het pakket willen de ondernemers iedereen laten zien en proeven wat voor mooie, lekkere en bijzondere producten het centrum van Stadskanaal te bieden heeft.

Boeken en Lezen

Het pakket van maart staat helemaal in het teken van de Boekenweek. En dat thema hebben de centrumwinkeliers heel creatief ingevuld: denk vooral aan gezelligheid, lekker onder een dekentje, de leesbril bij de hand, glaasje wijn of thee erbij, kortom: alles wat je nodig hebt om lekker weg te dromen bij mooie verhalen.

Elke maand verrassende artikelen rond een ander thema

Het verrassingspakket heeft elke maand een ander thema. De belangstelling is groot voor de actie. Het Valentijnspakket van februari, dat bijzonder mooi was vormgegeven door Ria van Sunsweet, is enorm goed ontvangen bij de volgers van Centrum Stadskanaal op facebook. Het bericht is maar liefst door bijna 40.000 mensen bekeken en bijna 1000 keer gedeeld met alleen maar positieve reacties. Het pakket van februari was dan ook om te smullen en samengesteld met producten van Sunsweet, Lekker Anderz, Limburgia, Banketbakkerij Cees Blom, Hema, de Theewinkel en Delica Mondo.

Wie deze maand kans wil maken op het cadeaupakket: ga naar de facebookpagina van Centrum Stadskanaal! De winnaar wordt 20 maart bekendgemaakt en kan zijn of haar pakket afhalen bij de Readshop in de Kanaalpassage.