Pimp je Fiets en win!

Pimp je Fiets! Laat je creativiteit zien en pimp je fiets. Het thema is 'Duurzaam en Gezond'. Stuur een foto in en vertel over je ontwerp. Waarom past dit ontwerp het beste bij ‘Duurzaam en Gezond’? Wie weet: misschien win jij dan op 8 oktober, tijdens de officiële afronding van de Aanpak Verkeersplan, het prijzenpakket! 

Hoe werkt het?

  • Pimp je fiets in het thema ‘Duurzaam en Gezond’
  • Stuur ons een foto van je gepimpte fiets met uitleg over je ontwerp via info@centrumvernieuwing.nl
  • Zet in het onderwerp van de mail ‘Pimp je fiets’ wedstrijd en vermeld je naam en hoe we je kunnen bereiken.
  • Je kunt tot 1 oktober je foto en uitleg naar ons sturen.

Gebruik je fantasie bij het ontwerpen van je gepimpte fiets. De jury is niet op zoek naar de mooiste gepimpte fiets, maar naar de meest creatieve. Daarom is het ook belangrijk om het idee achter je ontwerp uit te leggen. Zo kan de jury het beste beoordelen welke fiets het meest creatief is.

Na 1 oktober kiest de jury de winnaar. De winnaar ontvangt een uitnodiging om samen met zijn of haar gepimpte fiets als gast te komen naar de officiële afronding van de Aanpak Verkeersplan in Geert Teis. Dit is op donderdag 8 oktober om 14:00 uur. Daar krijgt de winnaar zijn of haar prijs: een fietspakket samengesteld door winkels uit de hele gemeente en de provincie Groningen met alles wat je nodig hebt om veilig en voorbereid op de fiets te stappen!

Duurzaam en Gezond

Het thema van de Pimp je Fiets wedstrijd is 'Duurzaam en Gezond'. Fietsen is namelijk goed voor het milieu, en goed voor jou. Het thema kun je op allerlei manieren uitwerken. Denk aan kleur, materiaal, of zelfs functie van je gepimpte fiets. Wees creatief!

Officiële afronding Aanpak Verkeersplan

Door het nieuwe verkeersplan wordt iedereen aangemoedigd om de fiets te pakken naar het centrum. Het nieuwe verkeersplan is namelijk veilig en fietsvriendelijk gemaakt, met zelfs een unieke fietsstraat. Tijdens de officiële afronding van de Aanpak Verkeersplan besteden we aandacht aan het nieuwe verkeersplan. De officiële afronding vindt plaats in het Geert Teis, en is alleen voor genodigden en natuurlijk de winnaar van de Pimp je Fiets wedstrijd.

Wat                                    Pimp je Fiets wedstrijd

Wanneer                             8 september – 1 oktober

Thema                                Duurzaam en Gezond     

Inleveren                             Foto van gepimpte fiets plus uitleg naar info@centrumvernieuwing.nl

Prijs                                    Fietspakket samengesteld door ondernemers uit de gemeente en de provincie Groningen