Opening Wereldrestaurant Goud

Donderdag 21 november opent wereldrestaurant Goud haar deuren voor alle inwoners van Stadskanaal en omstreken. In Goud is eten uit alle hoeken van de wereld te proeven. Goud is gevestigd in het Stadshart, en is daarmee een nieuwe trekker voor het vernieuwde centrum van Stadskanaal.

Aanwinst voor het centrum

Het centrum van Stadskanaal kent nog geen wereldrestaurant. De opening van Goud, en daarmee 2000 vierkante meter eetgelegenheid, is een aanwinst voor het centrum. Dhr. Hu hoopt zo dat meer mensen naar Stadskanaal komen. “Ik wil met andere ondernemers ervoor  zorgen dat de inwoners van Stadskanaal, maar ook de inwoners van alle gemeenten in Oost-Groningen en aanliggende dorpen in Drenthe naar het centrum trekken.”


Dhr. Hu, eigenaar van Goud, is trots dat hij naast zijn vestigingen in Friesland ook een wereldrestaurant kan openen in Stadskanaal. Volgens hem kunnen mensen hun dag winkelen in het centrum afsluiten met een gezellige avond bij hem. Met de locatie van zijn restaurant kunnen mensen zelfs daarna nog naar het theater of de bioscoop, als ze willen. “Stadskanaal heeft het dan echt allemaal,” aldus dhr. Hu.

Officiële opening
Op 20 november organiseert eigenaar dhr. Hu de officiële opening voor genodigden. Hij zal dan het buffet openen voor de uitgenodigde ondernemers en buren. Vanaf donderdag Op 21 november staan de deuren van wereldrestaurant Goud voor iedereen open. De heer Hu: “Kom langs en ontdek de wereld van Goud in Stadskanaal!”