Ondernemer aan het woord: Limburgia vlaaien Stadskanaal

Inge Heine: “De nieuwe uitstraling is onze grootste trots!”

Op het moment dat ik de schuifdeur achter me dicht trek, sta ik voor de toonbank vol lekkere vlaaien en sierlijke bonbons. Ik krijg van de eigenaresse Inge Heine een heerlijk kopje koffie aangeboden met daarnaast de nieuwste bonbon in het assortiment. Inge begint met een grote glimlach te vertellen hoe trots ze op haar nieuwe winkel is: “23 jaar hebben we in het pand aan de Navolaan onze winkel gehad. Het was tijd om te vernieuwen, maar dat het zo mooi zou worden had ik nooit verwacht!”

Limburgia is van de Navolaan verhuisd naar de Oude Markt. Inge: “Door de nieuwe locatie hebben we ons assortiment kunnen uitbreiden. We verkopen nu ook liquor bonbons en gaan vanaf het voorjaar beginnen met de verkoop van ambachtelijk schepijs in onze winkel.”

Volgens Inge zijn er meerdere pluspunten aan de nieuwe locatie: “Er komen nu veel meer klanten ‘snel’ een gebakje ophalen voor bij de koffie. Dit komt voornamelijk door de looproute voor onze winkel langs. Ook is het fijn dat de parkeerplaats zo dichtbij zit. Klanten komen hun bestelling halen en willen de dozen snel in de auto kunnen zetten.”

“We ontvangen zoveel lieve en leuke reacties op de nieuwe uitstraling van Limburgia. Iedereen is aangenaam verrast wanneer ze onze winkel binnen komen lopen. Dit is ook onze grootste trots!” Over de samenwerking met de gemeente: “Dit verliep vlekkeloos. We hebben duidelijke afspraken gemaakt en ze hebben ons alle medewerking verleend.”