Ondernemend Stadskanaal verrast met verschillende pakketten

Ondernemend Stadskanaal heeft weer samengewerkt om de inwoners van Stadskanaal en omstreken in het zonnetje te zetten. Dat hebben ze gedaan met twee pakketten. Één van de pakketten stond in het teken van Vaderdag en is inmiddels verloot via Facebook. Het tweede pakket waaraan de ondernemers hebben bijgedragen is een verrassingspakket, vanuit het initiatief Binnenstebuiten, om de oudere inwoners van Stadskanaal actief te houden.

Vaderdagpakket

Op zondag 21 juni was het Vaderdag en dus de perfecte kans om vaders in en om Stadskanaal in het zonnetje te zetten! Daarom hebben ondernemers uit het centrum samen het Vaderdagpakket verloot. Het pakket ter waarde van 400 euro bestond uit onder andere horecabonnen, parfums en zelfs een horloge. Het werd gepresenteerd door CamEntertainment, en is inmiddels verloot en uitgereikt aan de gelukkige winnaar. Het Vaderdagpakket is mogelijk gemaakt door Cor Klein - keurslager, Parfumerie Grachten, Electro World, Slagerij Piening, Ingrid's Parfumbar, Croissanterie L'Europe, Expert Stadskanaal en Juwelier Kremer Stadskanaal.

Verrassingspakket voor Eenzame Ouderen

Naast de vaders in de gemeente hebben de ondernemers ook eenzame ouderen letterlijk een verrassing bezorgd. Verschillende partijen (HEALTH i PORT, Welstad en HANNN (Healthy Ageing Network North Netherlands)) hebben maar liefst 150 verrassingspakketten samengesteld, die zijn bezorgd door Stadskanaal aan Huis. De pakketten zijn deel van het initiatief Binnenstebuiten en staan helemaal in het teken van fit ouder worden. Op 11 juni mocht het eerste pakket, bezorgd door Stadskanaal aan Huis, overhandigd worden door wethouder Goziena Brongers. Sindsdien zijn er nog ongeveer 150 eenzame ouderen blij gemaakt met een verrassingspakket.