Nieuw in het centrum: Computershop Stadskanaal

Al 17 ½ jaar actief in Nederland, waarvan 12 ½ jaar in Noord Nederland. De Computershop draait al geruime tijd mee, maar is pas net gestart in Stadskanaal. De Computershop draaide goed in Borger en groeide uit zijn jasje, ook was de uitstraling van het pand niet langer passend voor het bedrijf. Het pand aan de Beneluxlaan in Stadskanaal kwam op hun pad, hier is de winkel sinds 26 november 2021 gevestigd. Een mooi pand met meer ruimte, eigenaar Wouter van Vliet is erg blij met zijn nieuwe winkelpand: “Hier hebben we veel meer ruimte, wat resulteert in een nog kortere reparatietijd voor onze klanten. Ook hebben we ons assortiment kunnen uitbreiden en kunnen we meer artikelen op voorraad houden.”

Centrum Stadskanaal

In Stadskanaal wordt veel georganiseerd en gecommuniceerd volgens de eigenaar van Computershop Stadskanaal. De klanten vanuit oude locatie in Borger hoeven ze niet te missen; de werknemers merken dat de klanten uit Borger prima bereid zijn om naar Stadskanaal te gaan om de winkel te bezoeken. Ze behouden hun klantenbestand en hebben een mooier en groter pand. ‘We zijn dan ook van mening dat we hier in Stadskanaal aan de Beneluxlaan op onze plek zitten en hopen de komende jaren nog veel klanten oude en nieuwe klanten te mogen ontvangen.’ Aldus Wouter.

 

Corona & chiptekort

Corona had een grote impact op het bedrijfsleven. Winkels moesten dicht of konden met strenge maatregelen open. Mensen moesten vanuit huis aan het werk. En daar kwam Computershop weer van pas. Mensen kwamen door het thuiswerken erachter dat hun computer vaak te langzaam was of te oud. “Aangezien we computers zelf helemaal op maat bouwen naar wens van de klant, hebben we vooral in de beginperiode van de corona pandemie hier mensen mee kunnen helpen” licht Wouter toe. “We verkopen niet persé wat we op de plank hebben liggen, maar lopen eerst het wensen en eisenlijstje door van de klant, daarna kijken we wel of het er al ligt en anders bestellen we het.

Door de pandemie en het bekende chiptekort heeft dit soms wel lange besteltijden tot gevolg, duurt het te lang dan zoeken we iets anders uit. De normale levertijd is echter 1 dag.”

Contact

Geïnteresseerd? Je kunt de Computershop Stadskanaal bezoeken aan de Beneluxlaan 19 in het centrum van Stadskanaal en je kunt je de winkel ook volgen op facebook: https://www.facebook.com/Computershop-Stadskanaal-111346394711074