Nieuw centrum Stadskanaal 23 juni feestelijk geopend

Vier jaar is er gewerkt om het centrum van Stadskanaal aantrekkelijk en veilig te maken. Ondernemers, eigenaren van panden, de aannemer, een landschapsarchitect en de gemeente werkten samen om verpaupering van het centrum tegen te gaan en de verkeersveiligheid te vergroten. En met succes!

Leegstaande panden werden opgekocht en gesloopt, winkels verplaatst, wegen, kruisingen en rotondes heringericht, doorkijkjes gerealiseerd en meer groen en terrassen kregen een plek in het nieuwe winkelcentrum. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de metamorfose van het centrum. Met de aanleg van een stadstuin op het Europaplein.

De gemeente is trots op het resultaat. En dat willen we vieren. Samen met iedereen die betrokken was, alle ‘Knoalsters’ en iedereen die het centrum van onze mooie gemeente een warm hart toedraagt. Daarom gaan we het centrum feestelijk heropenen op donderdag 23 juni om 15.00 uur.

Noteer die dag alvast in je agenda, want je wilt erbij zijn! Wat we precies gaan doen blijft nog even een geheim. Maar je hoort er snel meer over.