Navolaan gestremd op 30 en 31 januari

Op 30 en 31 januari is de Navolaan tijdelijk gestremd. Dit komt door de aanpassingen aan het leidingnetwerk. De viertonde Navolaan/Continentenlaan is hierdoor deels afgesloten. 

Het verkeer kan vanaf de viertonde niet links of rechts afslaan naar de Navolaan. U kan de viertonde wel oversteken vanaf de Continentenlaan naar het Beneluxplein (richting Jumbo) en andersom. Ook voor het kruispunt Ghandiplein/Beneluxlaan geldt dat u wel kunt oversteken, maar niet links of rechtsaf kan naar de Navolaan.

Vrijdagavond is de Navolaan weer open. 

Omleidingen

De algemene omleiding stuurt u langs de Atlantislaan en de Europalaan het centrum in.Tijdens de tijdelijke stremming blijven de winkels aan de Beneluxlaan, Oude Markt en Beneluxplein gewoon bereikbaar. Ook de lijnbus blijft gewoon rijden van en naar het busstation, via een aangepaste route over het Ghandiplein. 

Werkzaamheden viertonde

De stremming op 30 en 31 januari is tijdelijk, maar vanaf eind februari/begin maart zal de stremming op de Navolaan weer ingaan. Dan is de volledige viertonde afgesloten.

De werkzaamheden gaan waarschijnlijk tot half juni duren. Volg voor actuele informatie de website, schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Centrumvernieuwing Stadskanaal op Facebook.