Het ultieme kerstgevoel met de Moonlight quiz

Voorgaande jaren organiseerden de winkeliers uit het centrum van Stadskanaal altijd Moonlight Shopping. Vanwege de Coronamaatregelen is er nu een muziek alternatief bedacht: de Moonlight Quiz.Een originele en gezellige, online muziekavond op zaterdagavond 19 december vanaf 19.30 uur live vanuit theater Geert Teis.

Live vanuit theater Geert Teis

Vanuit het theater nemen muziekprofessionals Jasper Stuut en Jos Bruiing u mee naar de muziek van toen en nu. Door middel van filmpjes van bekende Kanaalster gezichten, geluidsfragmenten en muziek die live worden gespeeld stellen zij u  prikkelende vragen over de Top 2000, kerstnummers en algemene muziekvragen.

Prijzen

Met de quiz zijn fantastische prijzen te winnen die beschikbaar gesteld worden door de centrumwinkeliers Stadskanaal. Daarnaast bieden diverse ondernemers tijdens de uitzending lekkere extra’s aan.

Deelname aan de avond is gratis, maar er wordt wel gevraagd of u een bijdrage wilt doneren aan de Voedselbank. Notaris Frits Bergman is aanwezig om de donaties transparant te laten verlopen.

Meer informatie over hoe u mee kunt doen vindt u op de Facebookpagina van de Centrumwinkeliers.