Moonlight Music Quiz voor Voedselbank

De tweede editie van de Moonlight Music Quiz staat gepland op zaterdag 18 december 2021. De alternatieve show was vorig jaar in plaats van Moonlight Shopping, dat vanwege corona niet doorging. Wegens succes wordt het evenement herhaald. De gratis quiz wordt dit jaar georganiseerd door mediabedrijf Vandebond en gepresenteerd door Jasper Stuut.

Voedselbank

Het doel van de quiz is om iedereen op een veilige manier een gezellige avond te bezorgen én om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Voedselbank Zuidoost-Groningen. De centrumwinkeliers verkopen loten Hiermee maakt u kans op mooie prijzen. Deze prijzen zijn ook beschikbaar gesteld door de centrumwinkeliers. Daarnaast kunt u geld doneren via de website van Vandebond.

De organisatoren hopen een bedrag van 10.000 euro op te halen. De voedselbank kan met dit bedrag de dagelijkse kosten betalen, zoals huur, brandstof en verzekeringen.

De quiz

De muziekvragen lopen uiteen, dus leuk voor jong en oud. Om mee te doen met de Moonlight Music Quiz moet je op zaterdag 18 december vóór 19.45 uur inloggen op www.vandebond.nl/Moonlight. De quiz start om 20.00 uur.