Informatiebijeenkomsten Europalaan

De werkzaamheden aan de Kiepkörf zijn bijna afgerond en bij de Eurostate gaat de aannemer ook nog dit jaar aan de slag om het pleintje aan te pakken. Het is nu tijd om voor de Aanpak Europalaan met de bewoners, ondernemers en marktkooplieden om tafel te gaan. Om met elkaar te spreken en van gedachten te wisselen over een eerste schetsontwerp. Hoe moet de Europalaan eruit gaan zien? Wat past binnen de Centrumvernieuwing en sluit aan bij de ideeën van u als bewoners, ondernemers en marktkooplieden?

 

Wanneer?

In oktober organiseren we daarom een aantal informatieavonden. Eén avond voor de (vastgoed)  ondernemers en marktkooplieden en één avond voor de bewoners. Met alle input die u tijdens deze avonden geeft,  gaat onze architect Frans Beune aan de slag. Hij werkt de opbrengst uit in één ontwerp. Dit ontwerp zal de architect op een later moment aan de hele groep presenteren.

 

Wat gaan we doen?

De bedoeling is om aan de hand van een aantal randvoorwaarden met de ondernemers, vastgoedeigenaren en bewoners in gesprek te gaan over de nieuwe uitstraling van de Europalaan. Wat is belangrijk? Wat mag niet ontbreken? Wat moet anders?

U ontvangt rond eind september een officiële uitnodiging voor deze informatieavond. We zien u graag!