Het ontwerp van de Europalaan

Op 28 januari, om 19:00 uur, presenteert Frans Beune het schetsontwerp van de Europalaan in het gemeentehuis. U bent van harte welkom om het ontwerp te komen bekijken en ons te vertellen wat u ervan vindt.

Ontwerpbijeenkomsten

Begin oktober 2019 zijn twee ontwerpbijeenkomsten georganiseerd waarin ondernemers en inwoners hun mening en ideeën konden delen over de toekomst van de Europalaan. Tijdens deze drukbezochte bijeenkomsten hebben ondernemers en inwoners zogenaamde moodboards gemaakt, met daarop hun ideale invulling van de Europalaan.

Schetsontwerp

Met deze uiteenlopende ideeën is landschapsarchitect Frans Beune aan de slag gegaan. Op basis van alle moodboards en uitgesproken wensen heeft Beune een schetsontwerp gemaakt. Na het goedkeuren van het schetsontwerp wordt een definitief ontwerp van gemaakt hoe de Europalaan eruit gaat zien.

Eindontwerp

Voordat we het eindontwerp van de Europalaan vaststellen, willen we opnieuw om uw inspraak vragen. We maken ten slotte samen werk van het centrum.
Op dinsdag 28 januari om 19:00 bent u van harte welkom in de patio van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, om het ontwerp te bekijken en mee te praten.