Even voorstellen… John van der Laan

“Ik hoop vanuit mijn rol als accountmanager een actieve rol in het proces van Centrumontwikkeling Stadskanaal te kunnen vervullen en ga mij hier volledig voor inzetten!"

Sinds 1 februari is John van der Laan actief als Accountmanager Bedrijven bij de gemeente Stadskanaal. Hij neemt hiermee de functie van Henk Doeven over. John heeft een bedrijfskundige en juridische achtergrond en is geboren en getogen in de omgeving. Hij is opgegroeid in Musselkanaal maar woont sinds enkele jaren met zijn gezin in Stadskanaal.

John is hét nieuwe aanspreekpunt voor bedrijven die vragen hebben over bijvoorbeeld subsidies, vergunningen en vastgoed in met name het winkelgebied. Hij kijkt graag met u mee om te kijken welke kansen en mogelijkheden er zijn als het gaat om ondernemen in de gemeente Stadskanaal. Ook treed hij op als algemeen vraagbaak voor de (startende) ondernemer op het gebied van huisvesting en bij het verkrijgen van financiering.

Momenteel gaat de aandacht van John het meeste uit naar de plaatsen Stadskanaal en Musselkanaal. “Er gaat de komende tijd veel veranderen voor de ondernemers, dit in verband met de centrumvernieuwing. Ik wil bedrijven helpen met het wegnemen van eventuele obstakels zodat zij succesvol kunnen ondernemen. Mocht u niet weten waar u het beste uw vraag kunt stellen, neem dan contact met mij op. Ik word dan uw vaste aanspreekpunt en breng u in contact  met de juiste afdelingen binnen de gemeente Stadskanaal.”

Als Stadskanaalster was ik in het begin best sceptisch over de centrumvernieuwing. Eenmaal bekend met de plannen en het zien van de schetsontwerpen, moet ik toegeven dat ik erg enthousiast wordt van de veranderingen. Naast het realiseren van een compact winkelcentrum is er binnen de inrichting eveneens grote aandacht voor de algemene beleving en sfeer binnen het centrum. Er wordt daarbij intensief opgetrokken met de ondernemers en bewoners om gezamenlijk het centrum nog mooier te maken. Niet alleen op het gebied van inrichting en vastgoed wordt het een en ander aangepakt, ook de marketing en het ondernemerschap worden versterkt.”

“Ik hoop vanuit mijn rol als accountmanager dan ook een actieve rol in dit proces te kunnen vervullen en ga mij hier volledig voor inzetten! Schroom dan ook niet om contact met mij op te nemen of loop eens binnen op het gemeentehuis of tijdens de openingstijden van het infopunt ”

Ondernemers die vragen hebben voor John van der Laan kunnen hem bereiken via: 

Telefoon:       0599-631642
Mobiel:           06-57644434
E-mail:            j.vanderlaan@stadskanaal.nl