Even voorstellen: Bouke de Jong

Per 1 februari is Bouke de Jong gestart als medewerker civiele zaken bij de gemeente Stadskanaal. Hij is óók de opvolger van Elzo Huiting als medewerker projecten. Bouke is 28 jaar en woont in Wildervank. Voor het centrum van Stadskanaal is hij het aanspreekpunt in het Infopunt over zaken rondom de uitvoering van het project Centrumvernieuwing. Dit betreft werkzaamheden rondom bestrating, wegopbrekingen en openbare verlichting. Vooral bij de herinrichting van de Oude Markt zal Bouke betrokken zijn. Deze aanpak staat nog op de planning voor dit voorjaar. Verder houdt Bouke zich bezig met het onderhoud en beheer van wegen en openbare verlichting.

Bouke kent het centrum van Stadskanaal goed. "Van jongs af aan kom ik al in het centrum van Stadskanaal voor inkopen. De verscheidenheid aan winkels en ondernemers was altijd al een trekker. Met de nieuwe inrichting nodigt het wat mij betreft nog meer uit om er te winkelen. De nieuwe bestrating en groene accenten dragen hier zeker aan bij. De gemeente en de ondernemers hebben met elkaar goed werk verzet en ik draag daar graag nog letterlijk en figuurlijk mijn steentje aan bij."

Bouke heeft werkervaring als technisch tekenaar wat inhoudt dat hij ontwerpen maakte voor het boren van kabels en leidingen. Ook heeft hij bij een weginspectiebureau gewerkt. Ervaring die goed van pas komt in zijn nieuwe functie. Bouke neemt geleidelijk de werkzaamheden over van Elzo Huiting, die per 1 juli met pensioen gaat. Heb je vragen over de uitvoering van de werkzaamheden in het centrum of ben je benieuwd naar een ontwerp? Loop dan eens langs bij het Infopunt. Je kunt het beste Bouke vooraf even bellen via 0599 631 649.