Europaplein en Stadspaviljoen bijna gereed

Bij het Europaplein en het Stadspaviljoen is al goed te zien hoe het centrum er uiteindelijk uit gaat komen te zien. Steeds meer gaan deze twee locaties op te tekeningen lijken zoals het zou moeten worden.

Stadspaviljoen

De werkzaamheden aan en om het Stadspaviljoen aan de Navolaan lopen bijna ten einde. Een groot deel van de bloemvakken zijn inmiddels gevuld. Het gras in het grootste bloemvak is al mooi ontkiemd en een prachtige metalen vlinder siert inmiddels het vak. Ook wordt er de komende twee weken hard gewerkt om de laatste verharding rondom het pand klaar te krijgen. Makelaardij Sisters heeft inmiddels al intrek in het Stadspaviljoen genomen en Benelux gaat snel volgen.

Europaplein

Het tot voor een paar weken terug lege plein begint weer steeds beter gevuld te raken. De werkzaamheden zijn volop aan de gang. Zo is er deze week gestart met het herstraten. Ook zijn de eerste bloembakken op het Europaplein geplaatst en gevuld met zwarte grond, de beplanting zal spoedig volgen. Zoals het nu lijkt liggen de werkzaamheden voor de Stadstuin hier nog goed op schema.