De bouwvak is begonnen!

De Bouwvak is begonnen, en dat betekent dat de werkzaamheden in het centrum tot 10 augustus stil liggen. Vooral de werkzaamheden op de Europalaan hebben veel aandacht gekregen de afgelopen weken. Maar om het centrum zo goed mogelijk achter te laten, heeft aannemer Avitec de afgelopen week hard gewerkt om alle kleine werkzaamheden in het centrum af te ronden en alles netjes op te ruimen. Na de bouwvak volgt een kleine stremming op de Continentenlaan, tussen 17 en 21 augustus.

Werkzaamheden

De bouwvak, die is begonnen op 21 juli, duurt tot 11 augustus. Om op die dag met een opgeruimd project te beginnen, heeft aannemer Avitec de puntjes op de i gezet in het hele centrum. Daarmee zijn de voorrangskruising bij het busstation en de fietsstraat niet alleen te gebruiken door verkeer, maar ook helemaal netjes gemaakt.

Europalaan

Ook de Europalaan is opgeruimd. Omdat er vertraging was in de werkzaamheden aan de riolering, verlopen de werkzaamheden niet helemaal volgens planning. Fase 1, het gedeelte tussen de Babbelaer en doorgang tussen de Oude Markt en het Menistenplein, is niet afgerond voor de Bouwvak. Avitec pakt het werk op de Europalaan weer op vanaf 10 augustus, om toch zo snel mogelijk fase 1 af te ronden.  

Stremming 17 t/m 21 Augustus

Na de Bouwvak is er tussen 17 en 21 augustus een korte stremming op de Continentenlaan. U kunt er dan met de auto even niet langs. Dat komt omdat de aannemer dan werkt aan de riolering. De omleiding wordt aangegeven met borden. Het centrum blijft bereikbaar, via de nieuwe fietsstraat.