18 juni dag van de bouw

Op zaterdag 18 juni vindt de landelijke ‘Dag van de Bouw’ plaats. In Stadskanaal is de afgelopen 4 jaar door Avitec hard gewerkt aan de vernieuwing van het winkelcentrum. Van planfase tot aan de uitvoering zijn zij betrokken geweest bij het plan Centrumvernieuwing met als voornaamste doel het compacter maken van het winkelgebied. Daarnaast moest het centrum een modernere uitstraling. Op 18 juni nemen ze je mee in dat proces.
 
De werkzaamheden zijn bíjna klaar, hier en daar vinden de laatste afrondende werkzaamheden plaats. De laatst op te leveren projecten zijn het Stadspaviljoen aan de Navolaan en de vernieuwing van het Europaplein. Hier wordt een groene oase gerealiseerd, een stadstuin waar bewoners en bezoekers straks op een fijne, schaduwrijke plek samen kunnen komen en kunnen genieten van al het groen en de activiteiten die er zo nu en dan georganiseerd gaan worden.

 

Wat is er te zien? 
Tijdens de Dag van de Bouw kunt u een kijkje nemen in één van de appartementen van het Stadspaviljoen, kinderen kunnen deelnemen aan leuke activiteiten waaronder een speurtocht door het centrum en er worden rondleidingen verzorgd.

  

Doel van de deelname van Avitec aan de Dag van de Bouw is een breed publiek een kijkje geven in de wereld van Bouw & Infra. Daarnaast hoopt ze kinderen en volwassenen te enthousiasmeren voor het vak. “We hopen veel mensen te kunnen laten zien hoe mooi (het werken in) de bouw en infra is!”, aldus één van de Avitec collega’s die op 18 juni de rondleiding zal verzorgen.

 

Voor meer informatie over de Dag van de Bouw, kijk op www.dagvandebouw.nl. De activiteiten zijn op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 14.00 uur in het centrum van Stadskanaal. Op 23 juni wordt het centrum officieel geopend.