1,5 meter afstand in het nieuwe centrum

De werkzaamheden in het centrum gaan door. Op 2 juni is de aannemer begonnen aan het vernieuwen van de Europalaan. Omdat de markt op zaterdag gewoon doorgaat en de winkels open blijven, heeft de aannemer maatregelen getroffen om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Ook op de oude én nieuwe terrassen wordt er goed afstand gehouden.

Veilig winkelen

De winkels blijven open en ook de plek van de markt op zaterdag blijft hetzelfde. Natuurlijk is het belangrijk om ons wel aan de 1,5 meter afstand te houden. Daarom heeft de aannemer maatregelen getroffen. Zo kunt u als bezoeker direct zien hoe de route loopt. Het staat aangegeven met borden langs de plek waar ze aan het werk zijn. De maatregelen helpen u om veilig te winkelen. Maar, we moeten het toch samen doen. Houd u dus aan de 1,5 meter afstand. Kom gezellig én veilig winkelen.

Terras op afstand

Sinds 1 juni mogen de terrassen weer open. Dat is goed nieuws voor de horeca in Stadskanaal! Op de terrassen zijn maatregelen getroffen om 1,5 meter afstand te houden. Daar houden gasten zich goed aan. Op de bestaande terrassen, bijvoorbeeld op het Menistenplein, is de gezelligheid weer te vinden. Ook de nieuwe terrassen die al zijn afgerond tijdens de centrumvernieuwing, zoals op het Raadhuisplein, het Eurostate-plein of het Kiepkörfplein, zijn inmiddels gevuld met terrassen op 1,5 meter afstand.